Serà meravellòs… L’avantatge de viatjar a Mallorca en vaixell per sortir uns dies de Menorca i canviar d’aires

Redacció / Ferreries.  La cançó diu allò de “Será maravilloso, viajar hasta Mallorca”. El grup “Los mismos” somniava en un pont que unís l’illa veïna amb la resta del món, però evidentment açò no ha estat possible. Tot i açò, els menorquins disposam d’un sistema còmode, assequible i ràpid per viatjar a l’illa veïna i fer una escapadeta: el vaixell.

Des que es va posar en marxa el nou port de Ciutadella a Son Blanc, l’any 2011, el vaixell ha passat de ser el darrer remei per viatjar en el cas que no es trobessin bitllets d’avió a ser la primera opció per a moltes persones que necessiten anar fins a Mallorca o fins a la Península. S’han incrementat les freqüències, la comoditat i les instal·lacions, i açò ha disparat l’ús d’un mitjà de comunicació que ofereix un gran avantatge en comparació amb l’avió: gaudir del trajecte. Quan un viatja en avió, ha d’estar tot el temps assegut o, com a molt, pot aixecar-se a estirar les cames pel passadís de l’aeronau. En canvi, quan es viatja en vaixell, el trajecte ja forma part del viatge. I és que, en vaixells com per exemple els de Baleària, el passatger pot gaudir de diferents serveis per fer una travessia entretinguda. Servei de bar, televisió, jocs i pel·lícules per veure a través de mòbil o de tauletes, o la possibilitat de sortir a l’exterior i gaudir de l’espectacle de la navegació.

Hi ha un altre avantatge indiscutible, i és la possibilitat de viatjar amb el vehicle propi. Per a la gent de Ferreries, per exemple, s’ofereix l’opció de sortir de casa amb el cotxe ja carregat, agafar carretera, arribar a port, embarcar el cotxe i les maletes a la bodega, i després desembarcar a Mallorca ja dins el mateix cotxe i tenir la llibertat d’anar on es vulgui sense necessitat de pagar un lloguer.

L’experiència de viatjar en família en vaixell és una d’aquelles coses que s’ha de fer alguna vegada en la vida. Perquè el trajecte ja forma part de l’aventura, perquè s’assoleix la màxima llibertat dins el vaixell i també quan s’arriba a destí. I perquè els serveis i comoditats que s’ofereixen actualment no tenen res a veure amb allò que es trobava anys enrere.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.