El mes del Club de Jubilats. Maig

Redacció / Ferreries.  El mes de maig, un grup de jubilats van visitar el Museu de Ciències Naturals de Menorca, a Binissuès, instruïts per Miquel Carreras. Uns dies més tard, un altre grup de socis van fer una excursió a Monte Toro i un berenar a la posada de la muntanya.

El 19 de maig va tenir lloc el tradicional homenatge als matrimonis que enguany celebren les noces d’or. En total van assistir 15 matrimonis, que després es van reunir a Loar amb un total de 70 persones.

El dijous 25 de maig l’oncòloga Maria Gil va oferir una conferència al local que va aconseguir omplir el local i despertà un gran interès entre els assistents. També es va rebre la visita d’alumnes de quart de primària del col·legi Sant Francesc d’Assís, que van compartir jocs de taula amb socis.

Els jubilats també han col·laborat en el Ferreries Floreix fent una estora floral, i es va tancar el mes amb una actuació dels cantaires del club.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.