Ferreries Floreix, les flors d’un poble

Agenda Local 21 / Ferreries.  Es pot pensar que els esdeveniments efímers no tenen molt de sentit, es com perdre el temps. Per a què haver de fer tant d’esforç si en unes hores tot s’ha acabat? Les nostres festes patronals són efímeres, en menys de trenta hores els actes protocol·laris s’han acabat. Tanmateix, aquestes coses que duren poc ens deixen bon gust, fan veure la capacitat de la gent, d’un poble, d’organitzar-se, col·laborar i dinamitzar la societat encara que solament sigui per unes hores.

Ferreries Floreix és una mostra de tot açò. Un esdeveniment promogut i organitzat per l’Agenda Local 21, amb la col·laboració de l’Ajuntament, sense cap pressupost ni ajuda econòmica, aconsegueix transformar tot un poble durant un cap de setmana. Tampoc hi ha un benefici econòmic directe, ans són moltes hores i materials que la gent hi dedica de franc, però el benefici real val molt més que els doblers: ser conscient que ho pots fer, partint de no-res pots fer molta cosa, la força col·lectiva suma molt més que qualsevol subvenció.

De l’Agenda Local 21 mai ens cansarem d’agrair a tota la gent, entitats i institucions, què de manera directa o indirecta ajuden a fer possible Ferreries Floreix, sense les decoracions al carrer, les estores florals, l’adornament de carrers, les actuacions musicals, les exposicions, etc., tot el que xalam no seria possible.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.