Escola d’Adults. Final de curs

Redacció / Ferreries.  Durant el mes de maig l’Escola d’adults tanca les portes del curs. Un curs del que podem fer un balanç positiu pel que fa a la participació de l’alumnat. I no hi ha millor manera per tancar el curs que participar en una exposició i una estora de flors.

L’exposició ha comptat amb la mostra d’allò que s’ha fet als tallers de Costura i d’Scrapbooking. La mestra dels tallers de costura és na Paquita Serra, que entre agulles i fils ha ensenyat a un grupet de dones a prendre gust amb l’art de la costura, s’ho han passat molt bé i han fet moltes peces de roba, bosses i altres. La mestra del taller d’Scrapbooking és n’Esperança Pallicer, que entre papers i cartonets ha ensenyat a un altre grupet de dones la destresa que s’adquireix en mesurar, doblegar, tallar i crear unes manualitats precioses i ben originals. Enguany hem tingut la sort de poder exposar al local de l’antiga Banca March, ha estat un encert poder estar ben a prop del circuit de Ferreries Floreix, volem agrair a Guel i Joan Allès el gest de deixar-nos el local per aquesta ocasió.

L’estora de flors, amb el lema «Aprendre et fa volar», l’han duita a terme alumnes i exalumnes de l’escola d’adults, elles han consolidat un grup manyós i compromés en l’elaboració d’una estora preciosa i de dimensions considerables al carrer de Sant Joan.

Sense la dedicació de totes aquestes alumnes i mestres, res del que acabam de dir seria possible, l’Escola d’adults agafa molt de sentit i força amb aquesta participació de gent que es compromet, s’esforça, actua amb il·lusió, mostra, somriu, aprèn, col·labora i fa poble.

L’esclat de colors de Ferreries Floreix envia un missatge d’obertura, d’esperança, un missatge de generositat i fraternitat a tothom qui hi participa i gaudeix en l’elaboració del programa i a tothom que hi passeja i contempla el poble.

Des de l’Escola d’adults volem donar les gràcies a tothom qui fa possible aquestes oportunitats i vivències. Ara ens toca tancar les portes del curs, però amb ganes d’encetar el proper setembre un curs nou per tornar a sentir la il·lusió que s’experimenta a l’escola quan descobrim que: «Aprendre et fa volar». Bon estiu!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.