TAULA DE REDACCIÓ

EDUCACIÓ DEMANA A L’AJUNTAMENT UNA PARCEL·LA PER AMPLIAR L’ESPAI DE PATI A L’IES BIEL MARTÍ
La Conselleria d’Educació del Govern balear ha demanat a l’Ajuntament de Ferreries que li cedeixi una parcel·la ubicada al costat de l’Institut Biel Martí per a què el centre pugui compensar la pèrdua d’espai a un dels patis on s’instal·larà el proper curs una aula modular. Aquesta és ara mateix la solució que s’intueix a la controvèrsia creada per la decisió del Govern d’ubicar aquesta infraestructura al centre davant la falta d’espai i l’oposició per part de la comunitat educativa de l’IES Biel Martí, que afirmava que amb aquesta decisió es deixava a l’alumnat sense gairebé espai als patis.
Inicialment, s’havia plantejat com a alternativa que l’aula modular es col·loqués a aquesta parcel·la que ara es demana que se cedeixi, però aquesta opció és descartada per part d’Educació, que explica que, si de cas, el nou terreny que es guanyi, que inclou una zona boscosa, serviria per compensar la falta d’espai als patis. La ubicació definitiva de l’aula modular depèn ara de la decisió que es prengui entre un tècnic de l’empresa instal·ladora i l’equip directiu del centre.

L’AJUNTAMENT APROVA DEFINITIVAMENT EL CATÀLEG MUNICIPAL DE CAMINS DE FERRERIES
El Ple de l’Ajuntament de Ferreries celebrat el 25 de maig va aprovar amb 7 vots a favor (Entesa i PSOE) i 4 en contra (PP) el Catàleg municipal de Camins del terme municipal de Ferreries, després de l’anàlisi i resolució de les al·legacions rebudes. El catàleg inclou les fitxes de 49 camins, realitzades a partir de l’estudi elaborat durant els últims anys. D’aquests 49 camins es cataloguen 23 trams de titularitat municipal, 1 amb servitud de pas pública, 6 trams de titularitat dubtosa, 6 camins de titularitat pública d’altres administracions i 15 sense indicis de titularitat pública. A més, determina 6 trams susceptibles d’iniciar un expedient d’investigació d’acord amb la legislació de règim local.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.