Pedro Pons Huguet, nou batle de Ferreries “Una victòria tant contundent implica una gran responsabilitat”

Llorenç Allès Camps / Ferreries.  Pedro Pons Huguet és el nou batle de Ferreries, després de la victòria electoral del 29 de maig. El candidat del PP podrà governar amb comoditat gràcies a la majoria absoluta obtinguda, i ofereix una primera valoració dels resultats pocs dies després dels comicis, sense encara haver pres possessió del càrrec.

Quina valoració fa dels resultats de les eleccions?
Una valoració molt positiva. Ha estat una victòria molt contundent, i açò ens suposa una gran responsabilitat. Ningú abans a Ferreries no havia aconseguit tants vots ni un percentatge tant gran de suport, i açò ens encoratja per complir els compromisos que hem assumit amb la gent i per respondre a tota la confiança rebuda.

S’esperava uns resultats tant contundents?
La veritat és que no. Un es presenta sempre amb l’esperança de guanyar amb claredat, però no esperàvem aquesta contundència. Durant les darreres setmanes la sensació era molt positiva, molta gent ens transmetia molts ànims. Quan em vaig presentar fa quatre anys les sensacions no eren les que hem tingut aquesta vegada, quan es notava que la gent estava cansada i decepcionada i que es veia que apostarien per un canvi, però ha estat realment molt contundent, perquè hem estat a punt de treure fins i tot set regidors, cosa que dóna una idea de la magnitud de la victòria i de la responsabilitat que ens posa damunt noltros.

Què creu que ha decantat a la gent per a votar-los i donar-los aquesta majoria tant clara?
Han estat una sèrie de factors que s’han ajuntat. Les eleccions les perd qui governa. Qui està a l’oposició pot fer moltes propostes, fer moltes visites i intentar caure bé, però qui té la paella pel mànec sempre és qui governa, que té possibilitats de fer coses. Noltros creiem, i els votants també ho han vist així, que aquests darrers vuit anys s’han fet poques coses i no s’ha notat una millora al poble, i la gent se n’ha cansat i ha apostat per una alternativa.

Quines seran les primeres mesures que prendrà com a batle?
Fer net, cercar aparcaments i arreglar les infraestructures. ÉS molt complicat fer-ho d’un dia per un altre, però sí que durant els primers sis mesos podrem dur a terme una bona part d’aquestes tres fites. Volem fer la reforma de la plaça d’Espanya, que intentarem tenir començada abans de finals d’any, cercar una bossa d’aparcaments dins el nucli urbà i arreglar voreres i diverses zones del poble que estan molt malament. I també fer net, perquè el poble està molt brut.

Com serà la relació amb els altres partits polítics? Quin paper han de jugar?
Jo espero que sigui la mateixa relació que la que noltros hem tingut amb ells en aquests darrers anys. Qui està a l’oposició té l’obligació de fiscalitzar la feina de l’equip de govern amb rigor i amb contundència quan és necessari, que és el que hem fet en aquest mandat. Hem recolzat a l’equip de govern en moltes coses, però el problema no és només aprovar les coses, sinó després executar-les bé, i açò és el que s’ha fet malament aquests darrers anys. Esper que els altres partits facin la mateixa oposició que hem fet noltros. Si creuen que ho fem malament, que siguin responsables amb el paper que els ha tocat i fiscalitzin la nostra feina de la mateixa manera que ho hem fet noltros.

Sortirà vostè de Caixer Batle per Sant Bartomeu?
Enguany no sortiré jo, ho he delegat, i prest se sabrà qui és la persona escollida.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.