RESPONSABILITAT, SENY, EFICÀCIA I DIÀLEG

El resultat de les eleccions municipals a Ferreries han estat molt clars. El Partit Popular ha estat el partit més votat, amb molta diferència, i Pedro Pons Huguet serà el proper batle. Mai abans cap partit havia obtingut tants vots al nostre poble com ho han fet els populars, que sumen més vots que la suma dels altres dos partits que es presentaven a les eleccions. A partir d’aquí, toca formar un equip de govern, repartir responsabilitats i iniciar mandat.

Què es pot demanar al nou govern? Idò el mateix que s’ha d’exigir a qualsevol govern: responsabilitat, seny, eficàcia i diàleg.

Responsabilitat, perquè un resultat tant clar implica, com diuen a aquella pel·lícula, una gran responsabilitat. Si la gent confia en tu, has de fer tot allò que estigui a les teves mans per no defraudar-la.

Seny, perquè s’ha de tenir clar que tot i un suport tant majoritari, s’ha de governar per a tothom. Cap majoria absoluta legitima a un govern a prendre mesures de manera autoritària.

Eficàcia, perquè Ferreries necessita acció, dinamisme i treure el màxim profit a allò que tenim, ja siguin els recursos públics com els privats.

Diàleg perquè a un poble com el nostre, petit però valent, les diferències no són tant grans i són molt majors els reptes que s’han d’afrontar. I les sumes d’esforços sempre són més efectives i duradores que no les decisions unilaterals.

Comença un nou mandat. Sort a tothom!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.