Barra Lliure. Maig: Menorca al màxim Per Àngel Allès Camps

Àngel Allès Camps

Personalment maig és el mes que més m’agrada juntament amb l’octubre. Tranquil·litat, sense l’estrès de la massificació. Platges netes, aigua neta, cristal·lina i totalment blava. És com banyar-te a una piscina natural enorme. Per jo és Menorca en essència.

Per aquest motiu, aquest mes ens anam cap al primer còctel que vaig crear, cap a un còctel que, des del meu punt de vista, agrupa totes les coses meravelloses que té Menorca. Aquest mar tant increïble i tota l’essència dels aromes de la terra.

Com no pot ser d’altra manera, tot el producte és local (excepte un). Utilitzarem Gin Xoriguer, suc de llimona fresc, un xarop fet a casa de romaní i fonoll, Blue Curaçao (que ens serveix per donar el color blau del mar) i clara d’ou per simular el color blanc del rompent de les ones del mar.

– 50ml Gin Xoriguer
– 35ml suc de llimona
– 20ml xarop de romaní i fonoll*
– 10ml Blue Curaçao
– 1 clara d’ou/ 30ml clara d’ou

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera sense gel i batem amb força per emulsionar la clara d’ou amb la resta d’ingredients. Afegim gel i tornem a batre per així refredar el nostre còctel. Obrim la coctelera, colarem el còctel i servirem a dintre del got que més ens agradi. Decorarem amb un brot de romaní o una pell de llimona.

*Per fer el xarop de romaní i fonoll, agafarem parts iguals d’aigua i sucre, ho durem a ebullició. Retirem del foc i afegim el romaní i el fonoll al gust i deixem que infusioni durant uns 5 minuts. Colarem el líquid i deixem refredar i ja tindrem el xarop de romaní i fonoll fet.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.