La joventut recomana

Clàudia Reyes Borràs
6è – CC Sant Francesc d’Assís

Llibre:Isadora Moon se’n va d’excursió, de Harriet Muncaster. És entretingut, fàcil d’entendre i a n’Isadora li passen aventures molt divertides.

Música: “We are the Champions”, de Queen. És una cançó que em fa sentir molt bé, ja que ens la posen quan fem la volta d’honor en finalitzar les competicions d’hípica.

App o Web: justdancenow.com. Aquesta pàgina web t’explica com fer moltes passes de ball per així poder ballar cançons molt conegudes.

Samy Vázquez Peña
4t ESO – CC Sant Francesc d’Assís

Llibre: “Me before you”, de Jojo Moyes. Relata la història de la Louisa, a qui li agrada treballar a la cafeteria i potser no estima tant a la seva parella com es pensava. Una entretinguda trama on veurem com la protagonista perdrà la seva feina i les seves rutines.

Música: Una de les cançons que més m’agrada és La gent que estimo, d’ Oques Grasses. La recomano perquè és una cançó tranquil·la i amb molta melodia. Cada vegada que la sento em venen a la memòria molts records bonics i plens d’alegria.

Pàgina web: La que més faig servir és Youtube. Gràcies aquest lloc web em puc ajudar en algunes assignatures i i també m’entretinc amb vídeos molt entretinguts.

 

Anna Coll Bosch
2n ESO- IES Biel Martí
Llibre: “Frankenstein”, de Mary W.Shelley. Tracta d’un científic, Víctor Frankenstein, que té l’ambició de crear un ésser humà però en cap moment va pensar que l’ésser podria tenir sentiments. M’agrada perquè pots empatitzar amb la criatura qui no sap ni entén res.

Cançó/grup: “Unstoppable”, de Sia. Crec que la seva lletra és com un recordatori de que realment si t’ho proposes, pots aconseguir el que vulguis.

Aplicació: Jo recomano l’aplicació Lichess. És una aplicació on pots jugar a escacs online contra jugadors de per tot el món. També pots fer tàctica o bé crear els teus estudis per guardar i analitzar partides.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.