El mes del Club de Jubilats. Abril

L’abril va començar al Club de Jubilats de Ferreries amb el Ball de Coca en Pinxa, el dia 1 d’abril. I és que aquest ha estat un mes en què la música ha tingut molt protagonisme, i és que el dia 9 va tenir lloc el Ball dels Caramels, que es va complementar, com no podia ser d’altra manera, amb el repartiment d’unes 90 bosses de caramels entre les persones malaltes i els socis i sòcies majors de 85 anys.

El 14 d’abril, la Coral de Sant Lluís va actuar al nostre local, una iniciativa que va tenir molt èxit. I una setmana després, el dia 21, foren els cantaires del Club de Jubilats de Ferreries els que van actuar a Fornells.

El dia 22 tingué lloc un altre ball, en aquest cas el de Blanc i Negre, i uns dies abans, el 18, es va celebrar al local ferrerienc les finals del Campionat de Trucs de Jubilats de Menorca.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.