Entitats de Ferreries. Penya Barcelonista de Ferreries

A què es dedica?
A ser intermediari entre el Barça (Futbol Club Barcelona) i els penyistes, facilitant tràmits, compra d’entrades, etc. També fem possible tenir un punt de trobada i unir més als culés de Ferreries i poder compartir bons moments.

Quants socis té?
170.

Quines activitats regulars ofereix?
Veure partits junts a la seu social, viatges en grup, una paellada culé (dinar de socis i simpatitzants) i actes solidaris.

Quantes persones involucra? (entre socis, persones no sòcies, però que fan ús dels serveis de l’entitat…).
Entre socis i altres persones que venen a veure partits o a les xerrades que organitzam, més de 200 persones.

Data de fundació.
2011.

Seu social.
Bar Sa Perdiu (carrer Mallorca, 11).

La seu/local/espai on du a terme la seva activitat és de l’entitat? En cas de no ser així, de qui és?
Es un bar familiar, dels germans Sefa i Bep

Fites històriques més destacades.
Haver organitzat, el 2015, la trobada de Penyes de Balears, amb assistència de 250 penyistes de les illes, amb la presència del president del F.C. Barcelona, de “Pepito” Ramos, Joan Estella, Roger Esteller,… El mateix dia de la trobada es va emetre en directe des de l’Auditori de Ferreries el programa de ràdio “El club de la Mitjanit” de Catalunya Ràdio, amb Pere Escobar.

També hem organitzat xerrades a la fresca amb Pere Escobar, Xavi Torres, Josep Ma. Casanovas, Pitxi Alonso, Trident show (Escobar, Carazo, Guasch) i Jose Mari Bakero. També hem tingut representació a finals disputades pel Barça, a diferents trobades de penyes de Balears, al Congrés mundial de penyes, hem organitzat viatges en grups de 30 o 40 persones…

Què considera que aporten al poble de Ferreries?
Una manera de compartir la passió per aquest club. Actes solidaris anuals amb donacions de menjar o compra de material per a associacions o entitats (Caritas, Aspanob, Creu Roja, Protecció civil, Geriàtric,…), i Haver ajudat a que més gent conegui Ferreries gràcies als actes, les publicacions en premsa i les xarxes socials.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.