Institut i poble. Creu Roja Per Pepe R., Magda, Gibet, Syra

Potser coneixeu Henry Dunant, o potser no. De totes maneres, el que segur que no coneixeu és que la notable Creu Roja es va fundar a Suïsa el 1863 durant la Primera Guerra Mundial. I, com haureu pogut deduir, Henry Dunant n’és el seu fundador.

Tot va començar quan aquest bon home va ser testimoni dels molts ferits que quedaven enterra durant la gran guerra, de manera que, amb molt esforç i amb persones voluntàries, van fundar el que ara coneixem com a Creu Roja.

Es tracta d’una entitat la qual té com a objectiu ajudar les persones que ho necessiten, ja siguin joves, ancians o famílies.

Pot semblar que la Creu Roja no és una entitat gaire gran. Ara bé, això dista molt de la realitat, atès que hi ha noranta-set milions de voluntaris arreu del món. A tall d’exemple, a Espanya hi ha més de 500.000 socis i 100.000 voluntaris.

Què és el que fa la Creu Roja que fa que hi hagi molta gent interessada en la seva causa?

De fet, es podria dir que fan un poc de tot, des de l’entrega de menjar a gent que ho necessita fins a repàs per a fillets de primària, tallers puntuals de manualitats, gimnàstica i memòria per a majors, etc.

Una gran feina comporta una gran responsabilitat i, per suposat, despeses, cosa que la nostra entitat afronta gràcies a les aportacions voluntàries d’organitzacions públiques, entitats privades i donacions de gent voluntària.

I voltros, ja formau part d’aquesta cadena de favors?

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.