DECIDEIXES TU, O DECIDIRAN ELS ALTRES PER TU?

A finals de mes, tenim l’oportunitat de decidir qui volem que ens representi a l’Ajuntament, al Consell de Menorca i al Parlament balear. Cada quatre anys, els ciutadans tenim el poder de triar les persones que prendran unes decisions que ens afecten, a vegades de manera més clara i altres de manera més difusa, però ens afecten.

Des de DFerreries volem fer una crida a la participació. Votar és un dret que va costar conquerir, i que hem de valorar. A través de les urnes decidim qui ens governa, qui ens mana, qui ens representa, qui marca el nostre camí. Decidim a qui volem exigir, a qui volem reclamar, a qui volem demanar que millori la nostra vida. Decidim, al cap i a la fi, a qui entregam una part dels nostres doblers per a què els gestioni en favor de la comunitat. I és una decisió que marcarà els propers quatre anys.

Les xarxes socials, convertides avui dia en aquestes barres de bar ampliades on es pot xerrar de tot i massa vegades amb total impunitat, estan plenes de persones que es queixen de que els polítics fan açò o allò altre, que així no es fan les coses, que si tots són iguals… Queixar-se és gratis i molt còmode. Però si volem poder fer-ho amb autoritat, hem de fer alguna cosa més que escriure un tuit incendiari, fer crítica enginyosa a les xarxes socials o quedar-nos amb el “són un ranxo de ganduls”.

La vida en societat necessita implicació, necessita ser conscients que és entre tots i totes que fem les coses. Les eleccions són una de les màximes expressions d’aquest fet. No deixem que altres decideixin per noltros.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.