Fideua Yakisoba Per Ana Marquès

Els yakisoba és un plat molt conegut per tot el món gràcies al seu sabor i la  combinació de carns i verdures amb fideus, sense perdre l’essència gastronòmica asiàtica.

Aquests fideus els he preparat amb noodles, però pots provar amb uns tallarins o fideus d’arròs.

Ingredients 4 persones
500 grams de fideus
500 grams de pollastre
1 ceba tendra
1 pastanaga gran
1 pebrot verd
3 fongs shiitake
2 dents d’all
Gingebre
Anacards
Sal
Pebre

Per la salsa Yakisoba
Salsa de soja
Salsa d’ostres
Salsa worcestershire o perris
Salsa ketxup
Vinagre d’arròs
Sucre morena

Preparació:
Talla el pollastre en daus i salpebre-ho. Escalfa 3 cullerades d’oli en un wok , afegeix el pollastre i sofregeix fins que es dauri.

Afegeix  3 cullerades d’oli al mateix wok i posa’l a escalfar. Talla la ceba , el pebre i la pastanaga amb juliana

Agrega les hortalisses al wok, salteja durant 3-4 minuts.

Talla els shiitake en làmines fines i incorpora-les. Ratlla damunt el gingebre i el gra d’all, i salteja tot durant 3-4 minuts.

Escalfa una cassola gran amb abundant aigua. Quan comenci a bullir, agrega els fideus, retira segons  el comercial.

Afegeix la pasta al wok. Incorpora les verdures, el pollastre . Salteja i mescla bé fins que els ingredients quedin ben integrats.

Per fer la salsa yakisoba mesclam en una cassola   60 g de salsa d’ostres amb 60 g de ketxup, 60 g de salsa de soja, 20 g de sucre, mitja culleradeta de gingebre en pols, 10 g de vinagre d’arròs i 20 g de salsa Worcestershire. Barregem. Posa-la a reduir (durant 3-5 minuts). Passa-la a un  bol i deixa que es refredi.

Pica els anacards i empolvora els fideus i afegeix la salsa yakisoba al gust.

Per acabar el plat, els toppings més comuns per al Yakisoba són, Katsuobushi (encenalls de bonítol), Aonori (flocs d’alga Nori) Tot i que sense ells el Yakisoba també queda molt bo, si els podeu trobar el sabor serà molt original.

Bon profit!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.