Barra Lliure. Comença la temporada Per Àngel Allès Camps

Àngel Allès Camps

Comença la temporada per a molta gent, s’acaba la tranquil·litat, fer totes les excursions que vols, no tenir un horari. Però també comença a arribar la calor i, amb ella, les ganes de beure’s un còctel ben refrescant. Sempre som partidari d’utilitzar el producte local, així que, cercant per dins els armaris de casa, he trobat un licor de Xoriguer, un licor dolç i refrescant. I per què no complementar-lo amb el producte estrella de Menorca? Idò si, un Mojito menorquí de figa de moro.

Recepta:
– 40ml Gin Xoriguer.
– ½ llimona trossejada.
– 15ml licor de figa de moro.
– 10ml xarop de figa de moro.
– 8-9 fulles de menta.
– Soda.

Pe fer el xarop de figa de moro: Posem les figues de moro dintre d’un xarop bàsic que fem a parts iguals entre sucre i aigua. Les deixem reposar durant uns 2 dies.

Procediment:
Posem la llimona a dintre d’un got de mojito amb una mica de xarop de figa de moro i ho esclafem. Després afegim les fulles de menta, el gin i el licor de figa de moro, afegim gel picat i removem per mesclar bé tots els ingredients. Afegim la soda per completar i acabem d’omplir el got amb gel picat. Decorem amb una mica de menta i ja ens el podem beure.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.