La joventut recomana

Mariona Ramón Febrer
4t ESO – IES Biel Martí

Llibre: Fa poc vaig llegir “Encuentra tu persona vitamina”, de Marian Rojas. No és fàcil d’entendre, ni t’enganxa com una novel·la, però sí que m’ha ajudat a descobrir que hi ha persona vitamina i a saber què són. Fins i tot m’ha donat pistes per arribar-ho a ser. A més, també xerra de les relacions socials i amoroses i la importància que tenen sobre el nostre benestar. Crec que una vegada a la vida tothom l’hauria de llegir!

Música: Una de les cançons que més m’agrada escoltar és “Soldadito marinero”, de Fito y los Fitipaldis. És una cançó que comparteixo amb la meva mare, ella m’acompanya amb la guitarra.

Aplicació: “Pinterest” és una de les aplicacions on passo més temps al dia, ja que és una font d’inspiració. Pots trobar-hi des de receptes fins a “outfits”, o idees de com fer mapes visuals per estudiar millor.

Cayetana Casals Vázquez
4t ESO – CC Sant Francesc d’Assís

Llibre: “El faro de los amores dormidos” d’Andrea Longarela. La novel·la conta la història d’una al·lota que després de cinc anys decideix tornar al poble on viu el seu avi per cuidar-lo, ja que pateix Alzheimer. Allà es retrobarà amb velles amistats i un amor d’estiu que mai va succeir. Aquesta narració em va agradar molt perquè té ensenyaments de vida molt importants per als joves.

Música: “Save your tears” de The Weekend i Ariana Grande. Aquesta és una cançó en anglès que parla del desamor del cantant i en ella hi expressa els seus sentiments després del succeït. Escolt molt aquesta cançó perquè m’agrada molt la manera en què el cantant expressa el que sent i també el ritme i la melodia que té.

Aplicació: “Pinterest” és una aplicació que jo empr molt i que serveix per cercar inspiració i idees per a gairebé qualsevol aspecte, tant en temes de manualitats, com en dibuixos i pintura, moda, cuina, idees de decoració d’interiors… No només hi ha fotos, sinó que també hi ha vídeos de gent que et mostra a fer receptes, a pintar, a dibuixar… És molt entretingut!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.