Fibralink, 10 anys a Ferreries La companyia menorquina celebra el seu desè aniversari oferint serveis de telefonia i internet al municipi

Redacció / Ferreries.  Fibralink celebra 10 anys a Ferreries. I és que ha passat ja una dècada des que el municipi es va convertir en pioner a tot Balears, perquè va ser el primer en disposar de fibra òptica. Un servei que en aquell moment era important, però que ara mateix és imprescindible.

Els serveis de Fibralink van néixer a Ferreries el mes de març de 2013. El poble ja disposava d’un cablejat que permetia veure la televisió. I és que, com tots els ferreriencs i ferrerienques sabem, som un poble entre muntanyes, i açò fa que no puguem veure El Toro i que, per tant, la senyal convencional de televisió arribi malament o, directament, no arribi. Llavors, la tele arribava a casa a través del cablejat instal·lat per l’empresa Corporación Menorquina del Cable (que operava sota el nom comercial de Tecamesa).

El 2013 era el moment de renovar tot aquest cablejat, i va ser en aquell moment quan els responsables de l’empresa es van plantejar no només canviar un cable per un altre, sinó fer un pas endavant: apostar per la fibra òptica. Ferreries seria un poble pilot a Balears, i per allà on abans passava el cable que permetia veure la tele, ara passaria la fibra. Es van instal·lar vuit quilòmetres de fibra, i l’experiència va ser un èxit.

A dia d’avui, deu anys després, l’empresa disposa de 1.200 clients a Ferreries. Açò vol dir que presta servei al 60 per cent del poble, una xifra realment important. Més encara si xerram d’una empresa cent per cent menorquina, que ofereix tracte personalitzat, atenció al client a través de persones i no de contestadors o veus robotitzades. A la seva oficina ubicada a l’Avinguda Verge del Toro reben a tothom qui vol fer una consulta, i ho fan amb la millor predisposició i el màxim agraïment.

I és que en aquest desè aniversari, Fibralink vol traslladar el seu agraïment a tot el poble de Ferreries per la seva confiança i fidelitat. Aquest és el municipi on Fibralink va començar a engegar el seu projecte, i aquest és el municipi amb qui vol seguir celebrant molt més aniversaris. Actualment ofereixen serveis d’internet, telefonia mòbil i telefonia fixa, i ho fan des de l’avantatge i el compromís que suposa estar al mateix poble on es presta el servei.

Si fem una ullada a les valoracions d’alguns clients, veiem que l’experiència és clarament positiva. «Són gent d’aquí, molt amables, i si els necessites estan sempre a punt, cosa que no passa amb altres companyies», diu un usuari, i una altra afegeix «a la botiga és molt important que tot funcioni bé i estic molt satisfeta. Destacaria l’amabilitat i disposició que té l’empresa, me sent molt ben atesa i a més és gent d’aquí, fet que em dóna molta confiança».

No passa cada dia que una aventura empresarial celebri una dècada. En tota vida, els 10 anys són sempre importants, també per Fibralink. Felicitats a tothom!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.