Joe Mina, alumne de francès de l’Escola d’adults de Ferreries

Redacció / Ferreries.   Joe Mina és el nom artístic de Jose López Alzina. És un cantant i músic migjorner, alumne de l’Escola d’adults de Ferreries. Enguany estudia Francès 2, el curs passat va fer Francès 1. Fa anys ja havia estat alumne, de Fotografia digital i a l’Escola d’adults des Migjorn també hi va cursar un curs d’Informàtica.

Com arribes a l’Escola d’adults?
La informació sobre l’Escola d’adults me va arribar a través d’una amiga que també s’hi volia apuntar. Me vaig apuntar perquè volia aprendre francès, ja fa anys que ho tenia en ment, degut a l’arribada de francesos a Menorca, a part tenc unes amistats a França i me feia moltes ganes aprendre francès per poder parlar amb ells i entendre’ls millor.

Què t’aporta anar a l’Escola d’adults?
M’aporta amistats, capvespres de passar-ho molt bé, perquè la veritat és que s’ha creat un grup molt divertit, encara que a vegades no tots podem anar sempre a classe, perquè tots tenim altres coses, però ens ho passam molt bé, aprenem i xalam. La professora de francès, Nathalie Fillatre, ens dona moltes facilitats per fer-se antendre i pels alumnes poder-nos expressar, la veritat és que és un gust. A l’aula s’ha creat una cohesió de grup molt bona, hem fet amistat amb els companys de classe i dona gust veure com tots anam aprenent a poc a poc.

Què diries a la gent que no coneix l’Escola d’adults?
Que hi vagin a l’Escola d’adults! Que mirin tota l’oferta formativa que hi ha, perquè la veritat és que avui dia hi ha moltes opcions i cursos ben interessants, que poden servir a qualsevol per aprendre de cara al present i al futur. Que a part d’aprendre, a l’aula es crea un grup d’amistat, circumstància que motiva més el fet d’estudiar. A més, com se sol dir: “el saber no ocupa lloc”! Els hiverns a Menorca són molt llargs i és genial poder-los aprofitar per adquirir coneixements, així a l’estiu esteim més formats i podem tenir més accés a altres ofertes de treball si anam aprenent coses noves. Val molt la pena anar a l’Escola d’adults, anim a tothom que es miri l’oferta formativa del llibret que es reparteix a principi de curs i que demani informació, sempre hi ha cursos interessants als quals apuntar-nos. Mai no és tard per aprendre!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.