TAULA DE REDACCIÓ

EL CE FERRERIES PRESENTA EL LOGOTIP DEL SEU CENTENARI
El CE Ferreries ha fet públic el logotip que commemora el centenari de l’entitat. Durant aquest acte, es van donar a conèixer alguns dels actes que s’organitzaran per commemorar l’efemèride, entre els quals hi ha una gala el mes dedesembre, diferents xerrades, homenatges i exposicions, com la que recollirà fites importants del club, com els tornejos juvenils de Sant Bartomeu dels anys 1975 i 1982 i el primer ascens a tercera divisió. També es va parlar de l’elaboració d’un himne que posarà lletra i música a aquests 100 anys de la història del futbol, i que ja compta, de moment, amb la participació de l’autor i glosador ferrerienc Zès Coll.

15 HABITATGES I QUATRE EMPRESES ES BENEFICIARAN DE L’ENERGIA PRODUÏDA A LA COBERTA DE L’EDIFICI DE L’IBAVI
L’Institut Balear de l’Energia ha presentat aquest mes el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici de l’IBAVI a l’Avinguda Son Morera, que permetrà que quinze habitatges i quatre empreses de Ferreries puguin consumir l’energia produïda en aquest punt. Per fer-ho, pagaran una quota anual segons la potència que s’instal·li, a raó de 100 euros per cada kW, i no necessitaran fer cap obra ni realitzar cap manteniment. La diferència entre el preu de producció d’aquesta energia i el que pagarien si tinguessin una empresa subministradora tradicional els serà descomptat directament de la factura. Aquesta instal·lació permetrà estalviar l’emissió de 14 tones de diòxid de carboni a l’atmosfera.

EL PSOE PRESENTA LA SEVA LLISTA SENCERA PER CONCÓRRER A LES ELECCIONS
L’assemblea local del PSOE de Ferreries ha aprovat la candidatura amb la que concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig. La llista, encapçalada pel secretari general Basili Martí, està formada, segons el partit, per “un grup de persones amb moltes ganes de fer feina per al poble, amb la voluntat de reactivar el municipi i d’aportar una mirada plural i transversal a totes aquelles iniciatives que s’han d’impulsar des de l’Ajuntament”.
La llista és la següent:
1. Basili Martí Hidalgo
2. Verónica Llufriu Vidal
3. Toni Sansaloni Pons
4. Iris Martínez Torrent
5. Francisco Ripoll Juaneda
6. Yeseña Hermosa Paredes
7. Juan Carlos Goñalons Sintes
8. M. Ángeles Coll Truyol
9. Josep Janer Martí
10. Enriqueta Camps Cardona
11. Joan Coll Pons.

MAITE PONS ENCAPÇALA UNA RENOVADA CANDIDATURA DE L’ENTESA DE FERRERIES A L’AJUNTAMENT
L’assemblea de l’Entesa de l’Esquerra de Ferreries ha designat a Maite Pons Pons com a cap de llista de la formació a les eleccions del proper mes de maig. Pons, actual regidora d’Urbanisme i Joventut, agafa el relleu de Joana Febrer, i liderarà un equip de persones molt renovat i, segons es diu des de la formació, “disposades a treballar pel bé del poble”.
La candidatura completa és la següent:
1- Maite Pons Pons
2- Manel Febrer Pons
3- Magda Roman Hitar
4- Toni Salord Febrer
5- Toni Barber Fedelich
6- Esperança Pallicer Pons
7- Xavi Febrer Pons
8- Loli Hidalgo Muñoz
9- Joan Gayón Arguimbau
10- Edu López Martí
11- Maria Pons Pons
Suplents:
12- Lalin Coll Marquès
13- Hilari Vidal Barber
14- Joana Febrer Rotger

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.