Basi Martí presenta la seva candidatura amb l’objectiu de “tornar a posar Ferreries al capdavant de Menorca”

El PSOE de Ferreries va presentar dimecres vespre la candidatura amb la que optarà a la batlia de Ferreries a les eleccions del proper mes de maig. En un acte amb una gran afluència de persones, el candidat Basili Martí va presentar a tots els integrants duna llista que va descriure com a persones amb sentiment de poble, professionals, responsables i compromesos amb la seva feina, amb la seva família i amb la societat”.

Martí es va marcar com a objectiu tornar a posar a Ferreries al capdavant dels municipis de Menorcatot recuperant aquell poble que va ser exemple anys enrere. Així, va recordar aquell municipi que estava viu, ple de manobres, fusters, bijuters, sabaters, pagesos, comerciants, empreses que anaven daquí a allà, que no els feia por res. Hi havia moviment i el poble estava molt més viu que ara. Davant aquesta situació, i reconeixent les dificultats que ha suposat la pandèmia, Martí va defensar el potencial de la seva candidatura: Tenim el coratge i un esperit emprenedor que ens crema, i el volem treure per dur endavant una bona gestió amb els socialistes al capdavant de lAjuntament”.

A lhora de parlar dactuacions concretes, el candidat socialista va destacar que sha dactivar el comerç, aconseguir que passejar per Ferreries sigui còmode, agradable i segur, que la gent que ve de fora hi trobi encant i un poble viu, que els que vivim aquí ens puguem sentir orgullosos, que els majors tenguin tranquil·litat, i que la cultura, els esports i el lleure no siguin un luxe sinó un dret, i que les entitats se sentin recolzades i valorades”.

La presentació de la candidatura del PSOE de Ferreries es va celebrar al Restaurant Nou Vimpi del poble, i vacomptar amb la presència de la candidata socialista a la presidència del Consell, Susana Mora, així com un bon nombre dafiliats, simpatitzants i també persones vingudes daltres pobles.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.