QUAN LES DIFERÈNCIES NO SEPAREN

Els integrants de la Casa Gastronòmica de Ferreries ens han donat una lliçó a tots. La iniciativa que ara compleix un any ha demostrat ser un gran encert. Primer, perquè ha estat capaç de reunir a persones ben diverses amb un objectiu comú que, ben cert, no és transcendental, però que és capaç de superar diferències i posar d’acord a personalitats i pensaments diferents. Segon, perquè és una iniciativa sorgida de la societat civil, nascuda sense padrins i amb el propòsit de no viure de la mamella pública. I tercer, perquè ha dut a Ferreries una activitat gastronòmica que comença a ressonar ja als altres municipis, i que potser és l’embrió d’alguna cosa amb potencial per fer del nostre municipi un referent en la matèria.

El poble necessita nous estímuls, noves iniciatives, idees renovadores que permetin seguir dient que Ferreries és aquell poble que té un caliu social incombustible i que és capaç de sentir-se orgullós d’ell mateix. Hem de reclamar a l’administració pública que així sigui, que sigui capaç de dirigir, de crear i de recolzar. Al cap i a la fi, és ella qui gestiona els doblers de tots i, amb ells, ha d’aconseguir el millor per a tots, i açò no és altra cosa que qualitat de vida, oportunitats i dinamisme.

Però també ho hem de requerir a tots noltros, societat civil. Entitats, persones, mitjans, associacions… Si sumam, si sabem treballar junts des de les diferències, qui sap si situarem a Ferreries a un lloc prominent dins Menorca. Qui sap si farem de tot açò un reclam per a què més gent ens vengui a veure, per a què el poble estigui més viu i generi més oportunitats per a totes i tots.

Per açò diem que l’exemple de la Casa Gastronòmica és, hores d’ara, molt encertat. Superant diferències generen una activitat profitosa, bona per als seus membres però indirectament també positiva per al poble. Prenem-ne nota, idò.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.