MOSSET DE SUSHI AMB TÀRTAR DE SALMÓ Per Ana Marquès

El tàrtar de salmó té un sabor deliciós, i juntament amb l’arròs de sushi, queda una combinació que funciona molt bé i molt vistosa. Aquí us proposo una recepta fàcil de fer i que sorprendrà a tothom:

INGREDIENTS
250 gr arròs per a sushi
Vinagre d’arròs
Sucre
Sal
200 gr de salmó fresc
1 alvocat
Salsa de soja
Oli de sèsam
Pebre negre mòlt
Sèsam
Wasabi
1 llima
4 maduixes
6 gambes fresques

PREPARACIÓ
Necessitarem un motlle.

Heu de rentar l’arròs per treure el midó, submergint-lo en aigua i remoure’l fins que l’aigua quedi blanquinosa, retirar l’aigua i repetir el procés fins que quedi transparent. Un cop net, l’heu de posar en una olla amb la mateixa quantitat d’aigua que d’arròs. Tapeu l’olla, poseu-ho a bullir durant dos minuts a foc mitjà i 13 minuts al mínim. Després retireu-lo del foc i deixeu-lo reposar uns 10 minuts, sense destapar l’olla en cap moment!

Després heu d’amanir l’arròs! Fareu servir 60 ml de vinagre d’arròs, 20 gr de sucre i
10 gr de sal.

Per preparar-ho, heu d’escalfar el vinagre en una olla sense que arribi a bullir i dissoldre-hi el sucre i la sal. Després deixeu-ho refredar. Barregeu-ho amb l’arròs.

Talleu el salmó en daus petits. En un recipient el deixeu marinar amb salsa de soja
Oli de sèsam, una cullerada de sèsam, un poc de pebre negre mòlt i un poc de wasabi.

Peleu els alvocats i tallam en daus petits afegim un poc de suc de llima perquè no s’oxidin.

Tallem les maduixes també en daus petits

Escaldem les gambes durant un minut amb aigua bullint i sal

Muntem!

En un motlle, col·loqueu una base d’arròs, després una capa de maduixes, una d’alvocat i desprès la mescla de salmó i per últim les gambes.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.