Barra Lliure. Comença la Primavera Per Àngel Allès Camps

Àngel Allès Camps

Passejant pel camp, quan el sol comença a escalfar els dies. Les flors s’obren i ens enlluernen amb la seva bellesa, grocs, vermells, verd… El camp agafa color, els cossos recuperen energia i tornen aquelles ganes de sortir a fer una excursió pels paratges que ens dóna Menorca.

Aquest mes ens inspirem en açò mateix, amb el sol, en les flors i en l’energia, per preparar un còctel. Tenim molts de licors florals ( flor de saüc, flor d’hibisc…) però també tenim producte local que ens aporta tocs florals com és la crema de roses de Xoriguer o els licors d’herbes o de mandarina de Biniarbolla. En aquesta ocasió farem un Gin Fizz a la menorquina, utilitzant el gin Xoriguer, el licor de mandarina i una infusió de fulla de llimoner.

– 50ml Gin Xoriguer
– 15ml Licor de mandarina Biniarbolla
– 25ml suc de llimona
– 10ml Xarop de fulla de llimoner
– Un toc d’aigua amb gas per acabar.

Mesclarem tots els ingredients menys l’aigua amb gas a dintre d’una coctelera. Batrem amb força, servirem a dintre d’un got gran amb gel. Per acabar afegirem l’aigua amb gas i decorarem amb el que ens sembli més adequat: una fulla de llimoner, una pell de mandarina, un brot de romaní o la mateixa flor del romaní.

CONSELL: En cas d’utilitzar romaní o qualsevol herba aromàtica en una decoració, sempre teniu l’opció de cremar-la i així tenir l’aroma que també influirà a l’experiència del còctel.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.