La joventut recomana

Aquest mes comptam amb la recomanació de dos joves de Ferreries que cursen sisè curs, i que han compartit amb DFerreries llibres, música i aplicacions per passar una bona estona.

JÚLIA MIR SERRA
11 anys – 6è primària – CEIP Castell de Santa Àgueda

Llibre: «La Guerra de les sabates», de Liz Pichón, la mateixa autora dels llibres de Tom Gates.
És un llibre divertit i fàcil de llegir tot i tenir moltes pàgines. Es fa entretingut perquè té moltes il·lustracions.

Música: «Les nits no moren mai», de Doctor Prats.
Me vaig aficionar a la música catalana perquè la meva germana sempre ho escoltava i a poc a poc m’ha anat agradant cada vegada més.

App o Web: Duolingo app, per aprendre qualsevol idioma. Jo fa quasi un any que la vaig descobrir, i l’utilitzo per aprendre anglès. És fàcil d’emprar i aprens sense donar-te’n compte.

 

 

ELOI DOPAZO PALMER
11 anys – 6è primària – CEIP Sant Francesc d’Assís de Ferreries

Llibre: «La ciència del formiguer», de Pablo Motos.
Recoman aquest llibre perquè explica moltes coses sobre la ciència i et dona l’oportunitat de fer experiments casolans al·lucinants. Hi ha experiments de molts tipus. N’hi ha de facils i també de dificils. M’agrada perquè el material que necessites el tens a casa o el pots trobar al supermercat.

Música: La cançó «Dancin», d’Aaron Smith.
Recoman aquesta cançó perquè és molt tranquil·la però a la vegada transmet molta alegria. La seva lletra és molt aferradissa.

Web: https://scratch.mit.edu/
En aquesta pàgina web pots aprendre a programar amb l’ordinador. Pots crear el joc que tu vulguis. Jo el recoman perquè t’ajuda a pensar i et dona moltes opcions per ser creatiu.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.