Entitats de Ferreries. ASSOCIACIÓ FOTO CLUB F/LLUM

Activitat principal: El foto club F/llum és una entitat sense ànim de lucre dedicat a la fotografía i com diuen els estatuts, a promoure la divulgació i coneixement relacionat amb la fotografia, mitjançant tota mena d’actuacions tals com cursets, exposicions, sortides fotogràfiques, projeccions de fotografies, etc. i qualsevol altra actuació que tengui per finalitat la promoció i divulgació de la fotografia.

Nombre de socis: 87.

Persones involucrades: La directiva la formam sis persones, que ens trobam periòdicament cada dijous al local de l’entitat per a organitzar activitats, però també sempre tenim col·laboradors que fan cursets, imprimeixen i controlen l’estudi fotogràfic.

Activitats regulars: Com a regulars, que anam repetint periòdicament anuals solen ser l’exposició de Sant Antoni, la marató fotogràfica de Sant Jordi i el concurs fotografia de Ferreries floreix. Després tenim sortides fotogràfiques alguns caps de setmana, que solen acabar en projecció de fotos.
També fem cursos de fotografia d’iniciació, curset d’il·luminació i curset d’impressió. Col·laboram amb revistes, i sempre feim de jurat de premis organitzats per altres entitats
Aquest any ens hem adherit a la Federació Balear de Fotografia, i automàticament també som socis de la Confederació Espanyola de Fotografia. També tenim el segell de DIGI graphie de Epson

Data de fundació: Desembre de 1989

Seu social: Carrer Pere Huguet, 48-3r, des de setembre del 2018
I a internet: www.fotoclubfllum.com

Titularitat de les instal·lacions: El local on tenim les nostres activitats és un local cedit per l’Ajuntament de Ferreries, xerram d’uns espais molt addients per a la nostra activitat, que consta de sala d’impressions, estudi fotogràfic, sala de reunions i un estudi de revelat analògic.
Des de la fundació hem estat a molts locals, des dels vestidors del camp de bàsquet antics, a un local cedit per La Caixa, la casa del bedel del col·legi Castell de sant Àgueda i un estudi fotogràfic a cala Galdana.
Però el que hem aportat a base de quotes és un equipament fotogràfic com no n’hi ha cap altre similar a Menorca.

Fites històriques més destacades:
Una de les més destacades seria el nou local que tenim en aquests moments, on els socis van treballar molt per dedecentar-lo. I sobretot els 5 MENORCA A LA VISTA que ha organitzat el Foto Club els anys 2007,2008, 2009, 2010 i el 2016. Varen ser trobades fotogràfiques a Menorca, amb personatges molt destacats dins el món de la fotografia en l’àmbit nacional.

Què aporten al poble de Ferreries?
El Foto Club aporta art al poble. Aportam coneixements, formació i equipaments per fer fotografía, i col.laboracions amb altres entitats.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.