Dolfo Vilafranca: “Acabarem les obres de Maó-Alaior i posarem en marxa els nous trams de Maó, Es Mercadal i Ferreries” El candidat del PP al Consell insular de Menorca ha destacat la necessitat de tornar a posar en marxa la reforma de la carretera general per garantir la seguretat dels ciutadans

El candidat del Partit Popular al Consell insular de Menorca, Dolfo Vilafranca, ha anunciat el seu compromís amb la reforma de la carretera general que “fa 8 anys que està paralitzada i sent insegura per als menorquins”. una de les prioritats, quan entri a governar, serà acabar les obres de Maó-Alaior i posar en marxa els nous trams de Maó, Es Mercadal, Ferreries: “Perquè els ciutadans es mereixen unes carreteres dignes i de futur”, ha dit.

Aquesta setmana hem conegut que les obres del tram Maó-Alaior han consumit el 85% del pressupost i només s’ha executat el 30% del traçat. “Una mala gestió de l’equip de Govern de Susana Mora que només perjudica les butxaques dels menorquins”, ha assegurat Vilafranca. El candidat del PP al Consell de Menorca, ha lamentat que l’equip de govern hagi estat incapaç de redactar un projecte alternatiu en 8 anys, gastant inútilment gran quantitat de diners públics en informes i consultories que no han servit de res, i que ara diguin que busquen alternatives per pagar la carretera.

Pel que fa a la pèrdua dels 19 milions d’euros pendents del conveni de carreteres, uns fons als quals ha renunciat el govern d’Armengol a canvi del factor d’insularitat del Règim Especial de les Balears, Vilafranca ha lamentat que al final “s’ha comprovat cosa que el PP ja havia anunciat”. “El primer que farem quan governem serà demanar al Govern balear col·laboració per tramitar amb el Ministeri de Transports un nou conveni perquè Menorca tingui unes carreteres dignes i segures”, ha conclòs.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.