Artiem x Aspanob organitzen el mercat solidari contra el càncer infantil Avui i demà, dies 10 i 11 de març, de 10 ha 17 h, ARTIEM Audax, a Cala Galdana, s'omplirà de solidaritat contra el càncer infantil

ARTIEM Hotels ha unit les seves forces amb ASPANOB per organitzar un mercat ambulant solidari per recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil. L’acte solidari tindrà lloc a l’Hotel ARTIEM Audax els propers divendres 10 i dissabte 11 de març, de 10h a 17h i comptarà amb la presència de nombrosos voluntaris que s’encarregaran de vetllar pel bon funcionament de la jornada.

Al mercat els assistents podran comprar articles als quals brindar una segona vida com poden ser: mobiliari d’interior i d’exterior, parament de cuina i llar, objectes de decoració, tèxtil de la llar i moltes coses més. I el 100% de recaptació de la venda es destinarà íntegrament a ASPANOB per millorar la qualitat de vida dels infants de les Balears que pateixen càncer, a la investigació, tractament i prevenció del càncer infantil.

L´objectiu final d´aquesta iniciativa és conscienciar la població sobre la necessitat de lluitar contra aquesta malaltia.

ASPANOB és l’Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels filletsi filletes amb càncer de Balears, proporcionant nombrosos serveis orientats a satisfer les necessitats de les famílies que s’han d’enfrontar a aquesta complicada situació.

ARTIEM és un referent en la seva aposta per l’impacte positiu a l’entorn i el compromís amb la felicitat de les persones i la prosperitat sostenible. És per aquest motiu que impulsa el mercat ambulant solidari, “podent donar una segona vida a articles, generant comunitat i sobretot cuidant la nostra societat, creant un vincle emocional que alimenta el nostre creixement com a companyia i com a persones”, afirmen des del Grup Menorquí.

Totes les persones que vulguin col·laborar amb aquesta causa estan convidades a acudir a lacte solidari. Serà una jornada on tots els assistents podran gaudir dels beneficis per ajudar els infants afectats de càncer. Una iniciativa per ajudar i donar una segona vida.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.