Miquel Company no es presenta a les properes eleccions

En un comunicat emès avui matí al seu compte d’instagram, el conseller Miquel Company ha anunciat que per motius personals “i amb la il·lusió d’encetar nous camins professionals, he decidit no concórrer a les llistes de les pròximes eleccions”.

Company, manifesta al seu escrit que es tracta d’una decisió meditada que va comunicar fa unes setmanes tant a la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, com a la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora.

Per l’actual conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, “ha estat un honor el poder treballar per Menorca i les Illes Balears, sempre des de la voluntat de servei públic, empatia i col·laboració. I així continuarà sent, complint amb les obligacions i amb compromís fins al final de la legislatura”.

En el seu comunicat, Company ha expressat també el seu agraïment a la presidenta del Govern Balear, a la presidenta del Consell de Menorca, al Partit Socialista i a totes les persones amb les quals ha compartit aquests anys dedicats a la política.

“Quan parl de persones, no faig distincons; equips tècnics, polítics (siguin del color que siguin), entitats, mitjans de comunicació i ciutadans. Amb tots he intentat actuar sempre des del convenciment de fer-ho el millor possible i, deman disculpes si, durant aquests anys, algú s’ha sentit agreujat per les meves decisions”, ha afirmat.

Miquel Company es sent convençut del potencial de progrés de Menorca i les Illes Balears des d’un vessant sostenible i just, tant econòmicament com socialment”.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.