Un pont que corre perill

Llorenç Allès Camps / Ferreries.  Les persones de Menorca som geloses del nostre patrimoni. A vegades, però, descuidam una part de la nostra història, i si aquesta desapareix, se’n va també una part de noltros. Aquest pont, ubicat a l’Hort de Binissaïd, a poques passes de Cala Galdana, és un exemple d’açò darrer. Una estructura ben curiosa que es troba en perill, i que necessita una intervenció urgent.

Des de DFerreries hem contactat amb l’Ajuntament de Ferreries per conèixer la titularitat d’aquesta construcció, i informen que és patrimoni privat, ubicat dins una finca privada i que, per tant, és responsabilitat de la propietat el seu manteniment. En aquest cas, en ser una construcció que no està catalogada ni protegida, poca força té l’administració per instar a un manteniment correcte. S’ha d’apel·lar, simplement, a la responsabilitat i a la consciència de la propietat

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.