TAULA DE REDACCIÓ

EL GOVERN INSTAL·LA A FERRERIES UN SISTEMA PIONER PER DETECTAR LES CRESCUDES DELS TORRENTS EN TEMPS REAL
El Govern balear, a través de la Direcció General d’Emergències, ha instal·lat una estació per monitoritzar el cabdal dels torrents que passen per Ferreries. Aquest instrument permetrà detectar immediatament una possible crescuda del nivell d’aigua, i així poder avisar amb un marge de temps d’entre 10 i 12 minuts si aquest augment del cabdal posa en risc el nucli urbà o alguna edificació, i així evitar desgràcies personals.
Aquesta instal·lació forma part de la nova xarxa de monitoratge i alerta primerenca dels torrents de Balears, un projecte pioner.

EL PARTIT POPULAR PRESENTA LES SET PERSONES QUE OCUPARAN ELS PRIMERS LLOCS DE LA SEVA CANDIDATURA
El Partit Popular de Ferreries ha fet públics els noms de les set persones que ocuparan els primers llocs de la candidatura de la formació que es presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig.
El candidat Pedro Pons Huguet estarà acompanyat de Vicent Coll, Alicia Martí, Ramon Sintes, Paloma Abad, David Alzina i Tomeu Carreras. Des del PP s’explica que “són persones amb experiència en els diferents àmbits d’actuació de l’Ajuntament, com puguin ser urbanisme, brigada, finances, Serveis Socials, Cultura, Esports, Turisme o Fires”.
Des del PP asseguren que “el nostre objectiu seria tornar a posar Ferreries en marxa. És una opinió generalitzada que aquests quatre anys el poble ha estat com hivernat, i per tant caldrà fer molta feina per arrancar de nou, partint d’allò més bàsic i important com son la neteja general i el manteniment de les infraestructures del poble”.

QUINS COVERBOS! ESTRENA L’OBRA ‘LOKUS’ DE PONÇ PONS A L’AUDITORI DE FERRERIES
La companyia de teatre Quins Coverbos!, dirigida per Damià Moll Truyol, estrenarà el dia 17 de març a l’Auditori de Ferreries l’obra “Lokus”, escrita per Ponç Pons. L’obra se situa en l’actualitat i està ambientada en un centre psiquiàtric, on els protagonistes, en Miquel i en Blai, són interns. Lokus descriu un període de l’estada d’aquests dos personatges al centre, moment en què aquests es complementen i ofeguen la solitud de l’altre amb un humor esbojarrat.
L’obra serà representada els dies 17, 18 i 19 de març a l’Auditori de Ferreries. Després, la companyia també actuarà el 25 de març a la sala Polivalent de’s Mercadal, el 15 d’abril al Teatre des Born de Ciutadella i el 22 d’abril a l’Orfeó Maonès.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.