Salvador Conesa presenta el llibre «En busca de mis raíces» a l’Ajuntament de Ferreries La presentació es farà el proper 4 de març a les 19,30 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Ferreries

 L’Ajuntament de Ferreries acull aquest dissabte 4 de març a les 19:30 la presentació del llibre «En busca de mis raíces» de l’autor ferrerienc Salvador Conesa Viloví (Barcelona, 1953) a la Sala d’actes de Ferreries.

L’acte serveix com a forma d’agraïment per part de l’autor cap a un poble, el de Ferreries, que el va acollir a ell i a una desena de persones més als anys seixanta. Salvador resideix a Ferreries des dels 14 anys tot i haver nascut a Barcelona. La seva infantesa va estar marcada pel fet de ser orfe i no saber la procedència de la seva família ni dels seus orígens. Des dels 10 anys fins als 14 va poder conèixer Menorca i més concretament Ferreries gràcies a una família d’acollida durant els mesos d’estiu i Nadal fins que finalment fou adoptat.

Al llibre, relata la seva història en primera persona i el camí que ha hagut de recórrer per arribar a descobrir la veritat i reunir-se amb la seva família biològica i que l’ha portat  a Barcelona, Tolouse (França) i diversos pobles de la província de Granada.

Els encarregats de la presentació seran el mateix Salvador juntament amb Pere Riudavets, amic de la infància de l’autor. Hi haurà un espai per preguntes o intervencions per part dels assistents.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

One Comment on “Salvador Conesa presenta el llibre «En busca de mis raíces» a l’Ajuntament de Ferreries La presentació es farà el proper 4 de març a les 19,30 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Ferreries

Comentaris estan tancats.