Una Menorca per gaudir els 365 dies de l’any es presenta al Salon des Vacances de Brussel·les

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat un any més al Salon des Vacances, la principal fira turística de Bèlgica adreçada al públic final que es va celebrar a principis de febrer i on Menorca va participar amb un mostrador dins de pavelló de Turespaña.

L’assistència a la fira per part de la Fundació va consistir en mostrar una imatge de l’Illa que fuig dels colors clàssics de l’estiu amb el clar objectiu de diversificar els productes turístics que consumeixen els turistes i redistribuir els fluxos de visitants. En aquest sentit, cal tenir en compte que el mercat belga comença a viatjar majòritariament a la primavera.

Menorca s’ha promocionat a Brusel·les amb la imatge d’un corredor que recorre la costa nort de Menorca, que ha estat molt ben rebuda pel públic. En general, els visitants a la fira han  mostrat interès per qüestions relacionades amb la natura i  les activitats al aire lliure.

En concret, les consultes més recurrents han estat les rutes per fer senderisme i cicloturisme, el clima i temperatura del aigua, així com les possibles connexions aèries des de Bèlgica per arribar a Menorca . D’una altra banda, el mostrador de la FFTM ha rebut tan a viatjers que volen visitar Menorca en un futur, com d’altres que ja tenen el viatge programat i reservat.

La fira  Salon des Vacances ha comptat enguany amb 73.470 visitants, de manera que s’ha recuperat en bona part l’afluència de públic, tot i que encara no s’han assolit les xifres d’abans de la pandèmia.

La FFTM ha assistit amb un mostrador dins de l’estand de Turespaña, compartint espai amb altres destinacions com Andalusia,les Illes Canàries, Eivissa, Aragó, la Comunitat Valenciana, Galícia o La Rioja. L’ambaixador espanyol a Bèlgica va visitar tots els mostradors de Turespaña.

Segons l’Asociación Belga de Tour Operadors, l’any 2022 Espanya va ser el tercer destí de viatge triat pels belgues.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.