Exposició «DEUS EX PETRA» de Carlos Permuy a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca

Aquest divendres 24 de febrer s’inaugura al públic l’exposició de les fotografies de Carlos Permuy a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM, i que romandrà oberta fins a mitjans de setembre a la sala de Can Victori, i es podrà visitar en l’horari d’atenció de l’Arxiu (de dilluns a divendres de 9 a 13 h. i de dimarts a dijous també de 17 a 20 h.).

«Deux ex petra» presenta un conjunt de fotografies que ens acosten a les construccions prehistòriques de Menorca, des del punt de vista i la mirada personal de Carlos Permuy. El projecte és un assaig sobre la cerca que ha fet l’home de la llum des de la foscor des d’un pla espiritual.

En paral·lel amb la llum, l’exposició té una altra protagonista: la pedra. L’element bàsic que constitueix les construccions que es mostren, tant com a material amb el que estan construïdes com a matriu on s’han excavat.

Per a la realització d’aquesta exposició, i del llibre del qual ha sortit, Carlos Permuy ha dedicat dos anys a visitar desenes d’assentaments megalítics de la nostra illa  amb l’objectiu de plasmar aquest estat espiritual i la connexió de l’home amb l’energia dels megàlits i com els connecten amb aquest pla espiritual superior.

L’Arxiu d’Imatge i So del Consell Insular de Menorca ha col·laborat en el muntatge d’aquesta exposició posant valor a una col·lecció tan interessant i per mostrar una visió de les restes arqueològiques de Menorca pròpia de l’autor.

La inauguració d’aquesta exposició serà aquest divendres 24 de febrer a les 19.30 hores a Can Victori. L’exposició romandrà oberta durant tot l’estiu per a donar l’oportunitat a menorquins i visitants de gaudir-la i veure amb una mirada diferent la Menorca talaiòtica.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.