El Govern confirma que la companyia UepFly oferirà el servei d’acompanyament de menors entre illes

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí i el director general de Transport Aeri i Marítim, Xavier Ramis han mantingut contactes aquests darrers dies amb els responsables de UepFly per compartir informació sobre els serveis que oferirà la companyia aèria, una vegada s’implanti l’acord de Codi Compartit amb Air Europa a partir del pròxim 26 de març en les rutes entre Mallorca-Menorca i Mallorca- Eivissa.

Fruit d’aquestes converses, els responsables de UEPFly han confirmat al Govern que la companyia inclourà entre els seus serveis el d’acompanyament de menors en els vols interilles i aplicarà la mateixa tarifa que fins ara tenia Air Europa.

UEPfly i Air Europa estan tancant aquests dies els detalls de l’acord de Codi Compartit assolit recentment. I mantenen contactes constants amb els responsables de la conselleria de Mobilitat i Habitatge per seguir garantint les millors condicions als usuaris dels vols entre les Illes Balears.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.