Nedada popular a Es Mercadal amb Tita Llorens i Martí Riera L’activitat tindrà lloc el pròxim 1 de març amb motiu de la Diada de les Illes Balears

El Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca organitzarà el pròxim 1 de març una nedada popular amb Tita Llorens i Martí Riera amb motiu de la celebració de la Diada de les Illes Balears. Serà a la piscina pública des Mercadal a partir de les 9.30?h.

La nedada popular consistirà a fer 120 sèries de 50 metres a cadascun dels sis carrils de la piscina. Cada nedador o nedadora podrà fer les que consideri necessari amb un mínim de 5 sèries de 50 metres per a encoratjar a les persones a iniciar-se a la pràctica de la natació. Tita Llorens i Martí Riera, experts nedadors en aigües obertes acompanyaran a les persones que hi participin.

Un cop finalitzada la nedada popular, l’acció es traslladarà al Centre de Convencions des Mercadal amb la xerrada ‘La dona que fa realitat els seus somnis’ de Tita Llorens, que explicarà com ha fet realitat els seus somnis mitjançant la importància del treball en equip i els valors esportius, deixant constància que mai és massa tard per iniciar-se en l’esport o en allò que una es proposi.

La jornada esportiva a Es Mercadal finalitzarà amb la projecció del documental Travessa de 42 ?km al riu més ample del món: d’Uruguai a Argentina, darrera fita de la nedadora menorquina, que el passat 6 de febrer es va convertir en la primera nedadora a cobrir aquesta distància sense neoprè.

Amb aquesta activitat, el Servei d’Esports, mitjançant el Projecte ONA, i amb col·laboració de Menorca Channel Swimming Association, BioSport, els ajuntaments des Mercadal i Ciutadella, el Consell Insular i el Govern balear se suma al calendari esportiu programat per a la celebració de la Diada de les Illes Balears.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.