Aquest cap de setmana es celebren les Jornades Gastronòmiques de sa Perdiu Hi participa el Mesón Rias Baixas amb un plat de perdiu amb col

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants adherida a PIME Menorca organitza per quart any, després d’una aturada per la pandèmia, les jornades gastronòmiques vinculades a la perdiu. L’esdeveniment tindrà lloc, com ja és habitual, el mateix cap de setmana que es realitza la Fira de sa Perdiu de Menorca al recinte firal des Mercadal.

Les Jornades Gastronòmiques de Sa Perdiu es reprenen amb la celebració de la quarta edició, formant part del Calendari de Jornades Gastronòmiques fixes que organitza l’Associació, promocionant la gastronomia menorquina i el producte local entre residents, visitants i turistes fora de temporada alta.

Les “Jornades Gastronòmiques de Sa Perdiu” tindran lloc els dies 11 i 12 de febrer de 2023, oferint un plat o menú que inclogui la perdiu.

Diversos restaurants especialitzats en l’elaboració de plats amb perdiu com a ingredient principal elaboraran plats tan desitjables com ara “Perdiu amb col”, “Perdiu amb Xocolati”.

Plat: “Perdiu amb Col”
Mesón Rias Baixas – Ferreries – Tl. 971 374 558

Plat: “Perdiu amb Col”
Hotel Jeni & Restaurant – Es Mercadal – Tl. 971 375 059

Plat: “Perdiu amb Col”
Moli d’Es Racó – Es Mercadal – Tl. 971 375 392

Plat: “Perdiu amb Xocolati”
Casino Sant Climent – Sant Climent – Tl. 971 853 722

Aquesta acció s’inclou al programa d’activitats de la pròpia Fira de sa Perdiu de Menorca que organitza la Societat de Perdigoters de Menorca. I compta amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i PIME Menorca.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.