Neixen els Premis PIME Menorca Lidera Els guanyadors es donaran a conèixer el 15 de març durant una Gala al Teatre des Born de Ciutadella

Avui s’ha presentat en roda de premsa la primera edició dels Premis Pime Menorca LIDERA, uns guardons que la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca ha decidit convocar per distingir la trajectòria d’empreses o empresaris vinculats a la nostra illa a través de diferents categories. Uns premis que recuperen la tradició de la patronal menorquina de fer un reconeixement al teixit empresarial i que en aquesta nova convocatòria s’inspiren en un dels valors que conformen l’entitat des de la seva fundació com és la recerca del lideratge. En aquest sentit, el President de PIME, Justo Saura ha explicat durant la presentació que el lideratge de persones i empreses honestes, és més necessari que mai per ajudar-nos a superar les incerteses i amenaces a què estem sotmesos. És necessari que aquest lideratge sigui en competitivitat i capacitat de generar ocupació i benestar.

Els nous Premis Pime Menorca LIDERA estableixen sis categories que també estan alineades amb el que representen els valors de la patronal.

Premi a la DIGITALITZACIÓ I INNOVACIÓ
Es reconeixerà aquelles empreses capdavanteres, que busquen el canvi per millorar i que es diferencien per la seva fàcil adaptació al món.

Premi a la SOSTENIBILITAT i RESPONSABILITAT
Es premiarà les empreses que es mantenen fermes en la sostenibilitat ambiental i que són responsables amb el seu entorn, destacant la importància de ser coherents entre allò que pensen i allò que fan, responent a principis de transparència i ètica

Premi EMPRESA JOVE (menys de 2 anys)
Es premiarà empreses que tot i haver recorregut poc camí, mereixen un reconeixement per la gran professionalitat i energia de creixement. Construir noves empreses és un dels objectius importants en una economia diversificada.

Premi a l’ASSOCIACIONISME
Es reconeixerà el treball i l’esforç d’aquelles empreses i persones que desinteressadament han contribuït a la millora de l’economia menorquina creant sinergies positives entre els associats.

Premi INICIATIVA EXTERIOR
Es reconeixerà les empreses que abanderen Menorca fora de la nostra illa ja sigui exportant productes valorats o oferint serveis i experiències.

Premi RELLEU GENERACIONAL
Es posaran en valor les empreses que, amb una llarga trajectòria, continuen sent líders i que les noves generacions han sabut transformar i adaptar-se als nous temps.

Fins al proper 20 de febrer es poden presentar candidatures a les seus de PIME Menorca i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer durant el transcurs d’una gala que tindrà lloc el proper 15 de març al Teatre des Born de Ciutadella.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.