Escola d’adults, professors i cursos (2)

Les professores d’idiomes. Amb aquesta segona col·laboració, us presentam les dues professores que donen cursos d’idiomes a l’Escola d’adults de Ferreries durant el curs acadèmic 2022-2023. Posam entre cometes les paraules i reflexions, curiosament molt similars, que ens han fet arribar: 

Nathalie Fillatre, professora de Francès 1 i 2.

“Abans de ser professora de francès, vaig ser alumna de l’Escola d’adults de Ciutadella, és allà on vaig estudiar català i castellà. Mai m’havia plantejat ser professora de francès a Menorca, però va ser la directora de l’Escola d’adults de Ciutadella, en aquells moments Assumpta Lluch, la que me va oferir aquesta gran oportunitat i vaig descobrir que el món de l’ensenyament m’agradava molt. M’encanta fer descobrir a la gent una altra llengua i veure que al cap de poc l’alumnat és capaç d’expressar-se en francès. Com a professora veig que puc tornar a l’escola d’adults allò que abans aquesta m’ha aportat: coneixement i satisfacció.

He tingut la gran sort, a nivell laboral, que he pogut triar les feines que he fet i faig, és un bon motiu per treballar a gust. Llavors, estic molt agraïda a l’escola d’adults per la confiança que ha dipositat en mi com a professora i a l’alumnat que de manera fidel i assídua acud a aprendre l’ús bàsic de l’idioma francès.“ 

 

Michela Sappa, professora d’Italià 1 (turístic).

“Quan em vaig establir a Menorca, una de les primeres coses que vaig fer va ser apuntar-me com alumna a l’escola d’adults, en concret a l’Escola d’adults des Migjorn Gran. Em va semblar una gran oportunitat per apendre i integrar-me en l’entorn.

Ja fa uns quants anys que form part d’aquesta “familia” que és la comunitat educativa de l’Escola d’adults de Menorca, com a professora d’italià. Actualment som professora a l’Escola d’adults d’Alaior i de Ferreries.

D’una banda, estic molt contenta d’aportar la meva contribució a l’oferta formativa de l’escola d’adults ensenyant la meva llengua materna.

I per altra banda, les satisfaccions més grosses d’aquesta experiència són les que m’han donat els meus alumnes amb els seus progressos. Al llarg d’ aquests anys he tingut el plaer de conèixer persones molt motivades que comparteixen amb mi la passió pels idiomes, que s’apunten a italià pel gust d’apendre aquesta llengua i que, en qualque cas, han vist com se li han obert portes professionals, pel fet de parlar italià. És un gran plaer acompanyar els processos formatius de l’alumnat. A l’escola d’adults m’hi sent a gust.”

Des de l’Escola d’Adults de Ferreries volem agrair l’aportació dels professors que durant el curs 2022-2023 han volgut expressar la seva experiència com a docents amb els cursos que imparteixen. De cara a properes col·laboracions cercarem alumnes que vulguin compartir la seva experiència. Si ets alumne o has estat alumne, en algun moment, de l’Escola d’adults i vols donar la teva opinió, esperam la teva col·laboració. Per contactar amb l’Escola d’adults de Ferreries: 659 959 878, escolaadults.ferreries@gmail.com. Recordau: aprendre t’obre noves portes!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.