El Govern i l’Ajuntament de Ferreries acorden la cessió de dos solars per a la construcció d’habitatges protegits

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí i la batlessa de Ferreries, Joana Febrer han arribat a un acord per iniciar els tràmits per a la cessió de dos solars de titularitat municipal a l’IBAVI per destinar-los a la promoció i construcció d’habitatges protegits.

A la reunió, a la qual també ha assistit la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, els responsables de l’IBAVI han informat de les passes a seguir per fer efectiva aquesta cessió, que passa primer per la signatura d’un protocol i posteriorment d’un conveni per posar a disposició de l’empresa pública dos solars de titularitat municipal a les parcel·les 18 i 19 de l’Avinguda Mascaró d’uns 180,30 m2 i 328 m2 de superfície a través d’una cessió gratuïta.

“És molt important veure com les polítiques d’habitatge que impulsam des del Govern compten amb la col·laboració de cada vegada més ajuntaments a Menorca: Maó, es Castell, Fornells, es Migjorn, Sant Lluís i ara Ferreries estan cedint sòl per a la construcció d’habitatge públic de lloguer, que mai perdrà aquesta qualitat de protegit” ha indicat el conseller Marí, que s’ha mostrat satisfet que “promoció rera promoció anam fent créixer un parc públic d’habitatge que no es pot aturar si volem que sigui una alternativa real per garantir el dret a l’habitatge de la gent de Menorca i del conjunt de les Illes”.

La batlessa de Ferreries ha destacat” Aquesta primera passa és important per l’Ajuntament i per a Ferreries i demostra que anem per bon camí, però encara falta continuar treballant amb l’IBAVI perquè tot continuï endavant”

La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha destacat que “gràcies a la col·laboració entre administracions locals i Govern balear seguim avançant amb el nostre objectiu de millorar l’accés a l’habitatge a la nostra illa. Ferreries està d’enhorabona, per primera vegada podrà comptar amb habitatges de protecció oficial els quals facilitaran l’accés a l’habitatge a qui més ho necessita”.

En aquest solar, de més de 500 metres quadrats, l’IBAVI estima que s’hi poden construir una planta baixa més dues plantes amb un total de 10-12 habitatges protegits de dos dormitoris, un dels quals adaptat. Tots ells destinats a lloguer.   El preu d’execució estimat estaria entorn a 1,5 milions d’euros (IVA exclòs).

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.