Hats & Horses 2023 ha començat aquest cap de setmana a Dubai

La internacionalització de l’esdeveniment equí i de moda que va sorgir a Menorca, ha servit per iniciar una nova edició enfora de la nostra illa. En concret, a l’hipòdrom de Meydan, a Dubai, on durant tres caps de setmana s’uniran el món del cavall amb el de la moda.

Per aquesta ocasió, Dubai Racing Club i Hats&Horses han unit esforços per organitzar tres esdeveniments al lloc més emocionant del món, l’hipòdrom de Meydan, que forma part de la temporada de curses del Dubai Racing Club a Dubai, Unió dels Emirats Àrabs. Les dates són ahir 3 de febrer, amb la Ladies Night; el 4 de març, amb la Super Saturday Ladies Day; i el 25 de març, amb la Dubai World Cup Style Stakes. Els 3 esdeveniments tenen denominadors i objectius comuns: crear una tradició anual on l’estil, el codi de vestimenta i molta diversió hi siguin presents tot el temps.

Pel que fa a la Ladies Night, que tindrà lloc aquest primer cap de setmana de febrer, des de l’organització comenten que “és una nit per vestir-se com ets, per a una nit única a les carreres. Un grup molt selecte i internacional de dones tindran l’oportunitat de conèixer i compartir les seves experiències.

Una oportunitat per aprendre amb molta diversió, complicitat i un toc de glamur.” Les entrades seran limitades i inclouran un sopar de còctel, begudes i regals per a tots els assistents. La Ladies Night compta amb el suport de marques internacionals com Hello, Natura Bissé, Le Prestic Ouiston, Michael Kors, Tory Burch, i Karl Lagerfield, entre d’altres.

Pel que fa al Super Saturday Ladies Day, es centrarà en la preparació de les vestimentes de les participants, que podran gaudir de la col·laboració de marques de primer nivell que les ajudaran a triar el conjunt per a la competició Dubai World Cup Style Stakes. L’obejctiu és encoratjat les participants a crear un estil rompedor combinant tota mena de complements. Es donarà el premi a la dona més elegant de la nit.

El 25 de març, tancat el recorregut per Dubai, es celebrarà la Dubai World Cup Style Stakes. EMAAR patrocina la competència Style Stakes més internacional del món, on es fomentarà fortament l’estil i l’elegància. Les noves dates van ser empaquetades pels esdeveniments de luxe Hats & Horses i Dubai Racing Club, iniciant un procés de comprensió profunda dels seus clients i fent que la visió de l’audiència sigui central per a la seva estratègia de màrqueting i patrocini amb un objectiu final: establir un punt de trobada amb estil mundial a les carreres.

“Dubai Racing Club i Dubai World Cup és un dels esdeveniments més glamurosos del calendari esportiu mundial, i estem encantats de ser elegits col·laboradors. Tots dos encarnem un sentit únic d’ocasió, permetent a tots els involucrats l’oportunitat d’abraçar i gaudir d’una experiència veritablement inoblidable i elegant”, comenta Ariadna Vilalta, l’emprenedora i empresària que inicià l’aventura de Hats & Horses a Menorca l’any 2018.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.