DFerreries creix amb voltros

Aquest mes, la revista que teniu a les vostres mans fa una passa endavant. Hem ampliat continguts, sumam nous col·laboradors i creixem en número de pàgines. El nostre objectiu és poder ser cada dia més el reflex de la societat ferrerienca, aquesta que sempre ha estat exemple d’activisme, implicació i dinamisme.

A través de les nostres pàgines volem donar a conèixer les entitats del poble amb una nova secció on cada mes detallarem la feina d’alguna d’elles. Ens proposam també ser un vehicle de creació literària, i per açò hem encetat una aventura, proposant a persones del nostre poble que donin vida a un relat que es conformarà amb les aportacions cada mes d’algú a qui li agrada escriure. Volem també ser un instrument per a què la gent del poble conegui, en aquests mesos que vénen, allò que pensen els partits polítics que es presentaran a les eleccions sobre temes concrets. I també pretenem desvetllar la part més divertida i personal d’alguns ferreriencs i ferrerienques a través del nostre “Panxarrotgilómetre”.

I mantenim els col·laboradors de sempre, que són el cor d’aquesta revista. I és que som part de Ferreries, i uns ferms defensors del paper de la premsa local. Aquesta que ens serveix per conèixer la realitat que vivim més a prop, aquella que no té espai als grans mitjans però que tenen influència sobre noltros. Volem ser part de voltros, i açò només serà possible si voltros sou part de noltros.

Us animam a llegir la revista, a participar-hi, a dir la vostra, a fer-nos arribar tot allò que creieu que hi ha de sortir. Emprau-nos sense problemes. Enviau tot allò que considereu oportú al correu electrònic dferreries1@gmail.com. I si voleu fer el pas i subsciure-us, sereu més que benvinguts. Per menys de 40 euros a l’any tindreu còmodament cada mes a ca vostra un tros de Ferreries.

Us animau a fer camí junts?

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.