Oferta de contracte menor de serveis per a la participació a Tarraco Viva 2023

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports publica una oferta de contracte menor per a la participació al festival de recreació històrica Tarraco Viva 2023. D’aquesta manera, es vol continuar amb la difusió de la candidatura de Menorca Talaiòtica en l’àmbit estatal, per mitjà de la participació en festivals de recreació històrica. Aquesta és una de les accions previstes en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica. Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta fins el 20 de febrer de 2023.

Tarraco Viva és un festival de recreació històrica que va néixer l’any 1999 com una activitat de suport a la candidatura de la ciutat de Tarragona a ser inscrita en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. A dia d’avui, més de vint anys després, és un festival totalment arrelat a la ciutat i un referent dins els festivals d’aquesta temàtica que es realitzen a l’Estat espanyol.

El festival de Tarraco Viva tindrà lloc entre el 8 i el 21 de maig. Per tant, hi haurà una primera fase de la feina consistent en la preparació de l’estand i l’expedició a Tarragona i una segona fase que consisteix en el desenvolupament de l’activitat durant els dies de participació de Menorca Talaiòtica en el festival.

Les despeses previstes per a aquesta activitat no poden superar els 15.000 € (IVA exclòs). Dins aquest cost hi entren totes les despeses relacionades amb l’activitat, inclosos els viatges i allotjament de l’expedició menorquina a Tarraco Viva.

L’objecte del contracte menor és organitzar la participació del Consell Insular en el festival de recreació històrica Tarraco Viva, amb la realització de les tasques i funcions següents:

a) Organitzar l’estand de Menorca Talaiòtica a Tarraco Viva i gestionar-ne amb els organitzadors del festival la participació.
b) Presentar als assistents al festival el patrimoni prehistòric de Menorca i especialment, la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial.
c) Elaborar el projecte expositiu de l’estand i activitats a desenvolupar durant el festival, d’acord amb el responsable del contracte.
d) Organitzar activitats complementàries: conferències, recreació històrica, representacions teatrals o altres que es puguin proposar en el projecte.
e) Gestionar el desplaçament de l’equip humà i material necessari a Tarraco Viva (viatges, allotjament, menjar).
f) Difusió de la participació a través de les xarxes socials i pàgina web de Menorca Talaiòtica en coordinació amb l’equip de comunicació de Menorca Talaiòtica.

Per a més informació sobre aquesta oferta podeu enviar un correu electrònic a: jgc.patrimoni@cime.es o adreçar-vos al Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca. Aquí trobareu la documentació completa.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.