Trobada dels empresaris menorquins amb el President de CONPIMES El Comitè Executiu de PIME Menorca va compartir amb José María Torres la problemàtica de les pimes

Divendres passat PIME Menorca va comptar amb la presència de José María Torres, President de CONPIMES, que va mantenir una trobada com els membres del Comitè Executiu de la Federació.

Durant la trobada, José María Torres va poder explicar als empresaris les accions que Conpymes està duent a terme en aquests moments i va fer un repàs a les activitats i èxits per als petits empresaris que han aconseguit.

Per la seva banda, els empresaris dels diferents sectors econòmics de Menorca van poder traslladar-li la situació de les empreses i l’economia de Menorca a un territori com el de les Balears, disgregat i allunyat de la península.

Cal recordar que PIME Menorca és soci fundador de Conpymes, membre de la Junta Directiva i de les diferents comissions de treball creades a la confederació.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.