TAULA DE REDACCIÓ

Campanya de suport al comerç local
L’Ajuntament de Ferreries ha posat en marxa aquest passat Nadal una campanya de suport al comerç local, per reordar a tots els veïns i veïnes els avantatges de comprar als comerços del poble abans que fer-ho a empreses que venen en línia. Aquesta iniciativa, sota el lema “El que és Prime és comprar a Ferreries”, ha posat en valor la proximitat dels establiments del poble, la calidesa humana i la diversitat de productes que ofereixen.
La campanya ha consistit en un vídeo que s’ha difós a través de xarxes socials, en que una veïna del poble recorre els comerços de Ferreries donant a conèixer tota la diversitat de productes que es poden trobar, i interactuant amb les persones que cada dia treballen als comerços que visita. S’ha optat per una codolada modernitzada, que pregona que no és necessari comprar a internet quan baixant l’escala es té tot a mà.

Pedro Pons Huguet, candidat del Partit Popular a la batlia
Pedro Pons Huguet serà el candidat del Partit Popular a la batlia de Ferreries a les eleccions del proper mes de maig. L’actua president de la junta local ha estat designat candidat per la Junta Local del partit, i ha afirmat que “estic molt motivat i animat per a oferir les respostes que Ferreries necessita, i molt orgullós del suport obtingut i compromès amb l’enorme responsabilitat que suposa”.
Pons va ser regidor a l’equip de govern de Manolo Monerris al mandat 2011-15, i actualment és portaveu del PP a l’oposició de l’Ajuntament. Aquesta experiència, diu el ja candidat, “m’ajudaran a tenir una visió completa i positiva de la realitat, cosa que ajudarà a encertar en les propostes i solucions que pugui oferir”. La candidatura de Pons ha estat recolzada de manera unànim per part dels seus companys de partit i també per part de la direcció insular.
Pons Huguet ocupa actualmet la Direcció Operativa de la xarxa de botigues pròpies de Jaime Mascaró, i abans havia treballat al departament d’Enginyeria de Trety

L’Entesa presenta nou logotip, i espera presentar candidatura abans de finals de febrer
L’agrupació d’electors de l’Entesa de l’Esquerra de Ferreries ha presentat un nou logotip que marca l’inici de la precampanya electoral cap als comicis del maig.
El logo, obra del dissenyador Bep Febrer, parteix de l’històric ullastre que haidentificat l’Entesa des de l’inici, reforçant el tronc i les branques fortes en colorblanc i una composició de fulles en tons verds. El tronc és la força, lesbranques son les conviccions i les fulles és el conjunt divers de persones queconvergeixen en una manera de fer política que ha donat fruits durant molts d’anys a Ferreries.
L’Entesa no només renovarà el logotip, sinó que de cara al 26 de maig també presentarà una nova cara al capdavant de la llista electoral, ja que Joana Febrer ha confirmat que no es tornarà a presentar. Des de la formació política es marquen com a termini “entre gener i febrer” per presentar tot l’equip que es presentarà a les eleccions, amb la idea de no presentar només la persona que encapçali la llista, sinó la candidatura sencera.

Reconeixement als 20 anys de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil
L’Ajuntament de Ferreries ha retut homenatge a l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil del municipi en el 20è aniversari de la seva fundació. Aquest acte ha hagut d’esperar a que passés la pandèmia, i d’aquesta manera s’ha agraït la feina altruïsta d’una entitat vital per a moltes de les activitats que tenen lloc al poble.
L’Ajuntment destaca que el voluntariat que realitza Protecció Civil de Ferreries “és present en tots els àmbits de la vida del poble, així com de tots els esdeveniments socials, culturals, mediambientals i d’emergències, i mai se’ls agrairà prou la seva disponibilitat i la seva generositat”

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.