L’Ajuntament de Ferreries incorpora 4 persones treballadores gràcies al programa SOIB Reactiva 2022

La plantilla de l’Ajuntament de Ferreries s’ha vist reforçada amb la incorporació de quatre persones treballadores en el marc del programa promogut i impulsat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) «SOIB Reactiva 2022», finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals. En aquest cas, s’han contractat 2 menors de 30 anys corresponents a la línia 1 juntament amb 2 majors de 30 anys que es corresponen a la línia 2 del programa.

En total són 2 peons de brigada d’obres (1 menor de 30 i un major de 30), 1 peó de jardineria (menor de 30) i 1 operària de neteja de la via pública (major de 30) que estan treballant des del dia 1 de desembre a l’Ajuntament per cobrir les necessitats del poble. Tots els contractes tenen una dura de 6 mesos amb una jornada a temps complet.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.