20 anys de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Ferreries Dissabte l'Ajuntament va retre homenatge a l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil del municipi en el 20è aniversari de la seva fundació

Joana Febrer, batlessa de Ferreries, obria l’acte amb una mostra de satisfacció per poder celebrar, per fi, aquest acte de reconeixement i agraïment a l’agrupació de voluntaris per la seva tasca sempre desinteressada al servei del poble. Recordava que aquest acte estava previst per a finals del 2019, però que no fou possible en aquell moment i després amb la pandèmia de la Covid-19 no s’havia pogut tornar a planificar. Però, estava clar que ahir era el dia. Ahir feia just 20 anys que l’agrupació s’havia posat en marxa així que fou un reconeixement doble.

Des de l’ajuntament es va voler destacar que el voluntariat que realitza Protecció Civil de Ferreries és present en tots els àmbits de la vida del poble, així com de tots els esdeveniments socials, culturals, mediambientals i d’emergències. I que mai se’ls agrairà prou la seva disponibilitat i la seva generositat.

Abans de la mostra del videoresum dels 20 anys i de l’entrega d’un detall a tots els voluntaris actuals i als que en algun moment van formar part de l’agrupació. El regidor, Biel Janer, donar la paraula l’antic membre de l’agrupació i exbatle del municipi Josep Carreres que volgué recordar el que significava pel poble de Ferreries la tasca de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil.

En especial, destacà que el batec del poble de Ferreries és la participació, la col·laboració i la solidaritat i que l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil n’és un clar exemple, igual que la resta d’associacions del municipi. Josep Carreres, a més, va voler destacar la feina feta pels quatre caps que ha tingut l’agrupació fins al dia d’avui, en Pepe Sánchez, na Marga Pons, en Toni Mascaró i l’actual cap en Paco Pieres.

L’Ajuntament de Ferreries vol manifestar el més sincer agraïment a la tasca desinteressada que realitza l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Ferreries i espera que aquesta segueixi per molts anys més.

 

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.