L’Ajuntament de Ferreries oferta 4 llocs de treball

Gràcies al programa SOIB Reactiva 2022 posam en marxa quatre ofertes de treball a l’Ajuntament de Ferreries. En concret es tracta de dues ofertes de treball per la Línia 1 corresponent a persones de 16 a 29 anys en situació d’atur (peó de brigada d’obres i operari/ària de neteja de la via pública) i dues ofertes més de la Línia 2 corresponents a persones de 30 o més anys en situació d’atur de llarga durada (peó de brigada d’obres i operari/ària de neteja de la via pública). Les ofertes d’ocupació estan promogudes pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears i finançades per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

El termini per inscriure’s està obert des de dia 8 fins al 14 de novembre i les inscripcions es poden realitzar als enllaços al final de la notícia.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.