3 joves menors de 30 anys comencen a treballar a l’Ajuntament de Ferreries a través de SOIB Jove Amb aquest programa l’Ajuntament de Ferreries disposarà d’un tècnic en comunicació, una dinamitzadora sociocultural i una treballadora social amb un contracte formatiu de 12 mesos

L’Ajuntament de Ferreries ha contractat a tres joves menors de 30 anys dins del Programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022 i que treballaran al consistori durant 1 any. Aquest programa està promogut pel SOIB i compta amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals. L’import total de la subvenció que s’ha concedit és de 92.359,60 €.

Aquest projecte permet a les corporacions locals, consells insulars i mancomunitats, així com entitats dependents o vinculades, contractar joves majors de 18 anys i menors de 30 anys en atur amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o certificat de professionalitat de nivell 3, així com un títol equivalent d’ensenyaments artístics o esportius que habiliti per a l’exercici professional.

Amb aquest programa l’Ajuntament de Ferreries disposarà d’un tècnic en comunicació, una dinamitzadora sociocultural i una treballadora social amb un contracte formatiu de 12 mesos per afavorir la primera experiència laboral en la matèria que s’han format i així obtenir la practica professional adequada al nivell d’estudis cursat.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.