Residència de Creació F/16, Patri Coll Marquès

Patri Coll Marquès és nascuda a Menorca, natural de Ferreries 1979. “Sempre dic que he tingut una infància privilegiada. Mon pare era pagès i vàrem poder viure al camp amb tot el que això comporta. Els meus avis tant materns com paterns també eren pagesos i els meus besavis. Venc d’unes arrels lligades a la terra.

Sempre m’ha apassionat la natura, la història i l’art en totes les seves manifestacions. Els estalvis dels meus primers treballs de joveneta van ser per comprar-me una càmera fotogràfica analògica. No se prou bé d’on en ve aquesta “passió” i també aquesta “necessitat” d’expressar sigui mitjançant la fotografia, la pintura, l’escriptura… Potser per això també m’agrada la història de la meva gent i saber d’on venc per entendre qui sóc.

Després de cursar el Batxillerat Artístic, em vaig decantar per la Rama Administrativa i Financera i mai deixant de banda l’art. Fou no fa massa que vaig decidir tornar a l’escola d’Art de Menorca per ser tècnic dins la rama de disseny Gràfic (APGI). Estic a punt de cursar el segon curs de Disseny de joieria artística. He tingut la sort d’aprendre fotografia a l’escola des de petita, quan una de les assignatures eren els tallers. També he pogut compartir aquesta afició i ampliar coneixements a través del Foto Club F. Llum de Ferreries i dels meus companys d’afició compartida. Mai m’he aturat d’estudiar i aprendre. Cursos, classes magistrals, festivals, exposicions, una xerrada enriquidora amb algú apassionat… Tot és bo per aprendre i enriquir-se.

He participat en diverses exposicions conjuntes del Fotoclub F.Llum. He col·laborat en l’aportació d’imatges pels Calendaris, pòsters, follets, exposicions de Tea Menorca i també de la Protectora d’animals de Ciutadella, entre altres. També he fet feines de retrat i de fotografia de producte a nivell de fotògrafa autònoma. Actualment estic compaginant la meva feina dins el sector Sanitari, els estudis a nivell artístic i aquest projecte fotogràfic”.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.