Venda anticipada dels tiquets de Jaleo Bus als municipis El Consell Insular posa a disposició de la ciutadania els tiquets de tornada del Jaleo Bus de les festes de Sant Antoni de Fornells a oficines públiques i negocis dels municipis de l’illa

Durant tot el divendres 22 de juliol estaran disponibles els tiquets per tornar amb Jaleo Bus de les Festes de Sant Antoni de Fornells als municipis. La venda també es mantindrà disponible a la mateixa festa, el dissabte 23 de juliol, mitjançant les taquilles habituals, servei que també serà reforçat.

Aquestes mesures s’adopten per evitar les cues sorgides a Es Mercadal durant la celebració de Sant Martí en el moment de venda de tiquets.

Els punts de venda i horaris són els següents:

CIUTADELLA
Oficina d’Informació Turística
Horari: de 10 a 20:30 h

MAÓ
Oficina d’Informació Turística
Horari: de 10 a 21 h

FERRERIES
Centre de Geologia
Horari: de 10 a 14 h

ALAIOR
Oficina de Turisme
Horari: de 10 a 14 h i de 18 a 20 h

SANT LLUÍS
Molí de Dalt
Horari: de 10 a 13 h i de 18 a 20 h

ES MERCADAL
Oficina d’Informació Turística
Horari: de 10 a 13.30 h i de 18 a 20 h

ES MIGJORN GRAN
Bar Sa Branca
Horari: de 10 a 20 h

ES CASTELL
Bar Toni
Horari: de 10 a 20 h
Llibreria Serra
Horari: de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.